contact-header

Belangrijke informatie omtrent COVID-19

Op 1 april opent ons park. We hebben uw hulp nodig om ervoor te zorgen dat wij ook open mogen blijven. Burgemeesters hebben de mogelijkheid om middels een noodverordening makkelijker en sneller op te treden. Als specifieke locaties worden ook campings/vakantieparken genoemd.

Wij volgen hierbij de regels van het RIVM.  Als duidelijk wordt dat wij ons niet aan de regels houden, dan kan de plaatselijke overheid besluiten dat wij moeten sluiten. Laat een ieders gezondheid het belangrijkste voor ons zijn en laten wij de regels zorgvuldig in acht nemen.

Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van de anderen. 

• Blijf zoveel mogelijk op uw eigen perceel.

In geval van ziekte blijft u binnen. Als u kucht/hoest, verkouden bent of koorts heeft, mag u niet naar buiten. Bij koorts moet het volledige huishouden in thuisisolatie.

We vragen u voorlopig geen bezoek te ontvangen. Het ontvangen van bezoek is gezien het aantal vierkante meters van een stacaravan/chalet, niet verstandig. Wij proberen hiermee de drukte op het park te verminderen.

Groepsvorming in de publieke ruimte is verboden. Zijn er al twee personen binnen, wacht u dan buiten. De personen die binnen zijn moeten minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar en tot ons personeel houden. Dit geld voor alle publieke ruimtes zoals de receptie/kantine en de wasserette.

Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen. Ook op de parkeerplaats, op de paden en bij de composthoop.

We hopen natuurlijk allemaal dat we de verspreiding van het virus een halt toe kunnen roepen. Dus laten we ons daarvoor inspannen! We doen het met en voor elkaar en voor anderen. We rekenen op u! Namens het Visotter team zijn wij u dankbaar voor uw medewerking.

Voor meer informatie van het RIVM ga naar: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19