header image

Groeten uit 1986 (Frans Bauer editie)

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar afgelopen voorjaar was Frans Bauer bij ons op bezoek voor het RTL4 programma ‘Groeten uit 19xx’. In dit programma gaan Frans, Mariska en de kinderen terug naar 1986, en ontdekken ze de jeugdjaren van Frans. Terug naar de tijd van de woonwagen waar hij als kleine jonge opgroeide. Alle moderne apparaten worden achter gelaten online accountant rotterdam en een Pim-Pam-Pet spel komt weer terug op de tafel.

Een van onze chalets kreeg een metamorfose en werd een woonwagen uit 1986. Gedurende de aflevering zijn er ook prachtige luchtbeelden te zien van ons park. Zijn jullie ook benieuwd naar de plek waar Frans Bauer twee nachten heeft verbleven, of een van onze andere mooie plekken? Kijk dan verder op deze site.

Groeten uit 1986